Házhoz megyünk Önért!

EZ A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

Házunk az idén bevezette a Háztól Házig szállítást, ezzel szeretnénk utazását kényelmesebbé tenni!

Új szolgáltatásunkkal mindazon Dunántúli lakcímmel rendelkező, egyénileg foglaló vendégünknek szállítást biztosítunk, akik nem szívesen vezetnek, eddig tömegközlekedést vagy taxit vettek igénybe.

A legalább egy hétre foglaló vendégeink 20% kedvezménnyel, a legalább két hétre foglalók pedig 50% kedvezménnyel vehetik igénybe ezt a szolgáltatásunkat. Amennyiben rövidebb tartózkodást választottak, úgy az alábbi áron kínáljuk szolgáltatásunkat:

 

ÁR / FŐ Egy útra Oda-vissza
1 fő esetén 200 Ft / km 180 Ft / km
2 fő esetén 250 Ft / km /2 fő 210 Ft / km / 2 fő

 

A „Házhoz megyünk Önért” szolgáltatás Dunántúli lakcímekre vonatkozik, a reptérről, más városból, kérje egyedi ajánlatunkat.

 

Egy útra történő kilométer számítás

A kilométer számításának a Hévíz Villa Familia Hévíz József Attila utca 25 címet kell kiinduló pontként figyelembe venni és az Ön lakcíméig megtett kilométer + a visszaút.

 

Oda – vissza útra történő kilométer számítás

Oda-vissza út esetén a Hévíz Villa Familia Hévíz József Attila utca 25 címet kell kiinduló pontként figyelembe venni a megtett kilométer az Ön címéig + a visszaút. Hazautazáskor a Hévíz Villa Familia Hévíz József Attila utca 25 címet kell kiinduló pontként figyelembe venni a megtett kilométer az Ön címéig + a visszaútÖn szállás foglaláskor megadja a lakcímét, és mi értesítjük hogy hány órára tudunk Önért menni. A visszaút esetén is előre tájékoztatjuk az indulás időpontjáról. Természetesen az időpontokat az Ön igényének figyelembevételével próbáljuk alakítani.

Szállítás a megadott lakcím és házunk közötti útvonalra vonatkozik az nem tartalmaz más úti célt.